uniek_edited.jpg

VAN HET EEN KOMT HET ANDER zegt men wel eens en dat is echt wel van toepassing op mijn leven en passie.

Samen met vriendinnen gaan shoppen, nieuwe trends spotten, nieuwe winkels ontdekken,... is altijd mijn ding geweest. Ik merkte ook dat velen mijn mening vroegen i.v.m. kleding en accessoires. Het is vanuit die interesse dat ik de opleiding "Styliste, imagoconsulente en personal shopper" ben gaan volgen aan "De Schoonheidsschool" te Hasselt bij docente Lieve Vandevelde. Wat een boeiende materie die ik onmiddellijk wilde omzetten in de praktijk en zo ontstond "Studio Uniek". Mensen helpen zichzelf te vinden tijdens een kleur-en stijlanalyse en daardoor zelfzekerder naar buiten kunnen stappen werd en is een echte passie.

Tijdens een kleuranalyse krijg je enorm veel info. Ook over de kleuren in de make-up en zo maakte ik kennis met minerale make-up. Maar hoe moest ik de make-up aanbrengen ? Na een zoektocht kwam ik terecht bij de Blush Academy te Hasselt en volgde er de opleiding Make-Up Artist. Sinds kort werk ik met het minerale make-up merk I.AM.KLEAN

 

Mensen mooier maken met zowel kleding als make-up... er bestaat niets mooiers, maar toch miste ik nog iets. Wanneer klanten mij vroegen welk huidtype ze hadden, kon ik daar niet op antwoorden en zo begonnen bij mij de kriebels te komen om de opleiding gelaatsverzorging te volgen aan de "Level Up Academy" in Maasmechelen. Ik begon mijn praktijkruimte uit te breiden, kocht een verzorgingsstoel en ging op zoek naar een huidverbeterende verzorgingslijn. Zo kwam ik terecht bij "Ik Skin Perfection". Een 100% natuurlijke verzorgingslijn die alle mogelijke huidproblemen probeert aan te pakken.

Als ik nu nadenk over wat mij de meeste voldoening geeft merk ik toch dat ik het belangrijk vind dat de mensen zich op hun gemak voelen. Dat ze zelfzekerder worden als ze merken dat ze ook met imperfecties er mogen wezen. Iedereen heeft wel eens behoefte aan Me-Time en dat kan je echt vinden bij "Studio Uniek".